Waarom Trilling

Waarom een rijopleiding bij verkeersschool Trilling in Amsterdam?

Weet u hoe je op afstand kunt zien welk verkeerslicht voor doorgaand verkeer is?Het zijn de praktische details die het werk van een beroepschauffeur makkelijker maken. Ook die kleine kneepjes van het vak leer je allemaal bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam. Daarom is kiezen voor een rijopleiding van Verkeersschool Trilling kiezen voor de beste weg om bus- of vrachtwagenchauffeur te worden.Wij bieden de zekerheid van een erkende rijopleider (door de brancheorganisatie VTL)een vakopleiding volgens de voorschriften van Code 95. Onze aanpak is erop gericht chauffeurs zo op te leiden dat zij onder alle omstandigheden veilig en professioneel deelnemen aan het verkeer. Zij kennen hun (vracht)wagen of bus en de verkeersregels in binnen- en buitenland. Zij beheersen grote wagens en alle vormen van techniek die daarin zijn toegepast. Zij zijn gewend zich aan te passen aan het verkeer. Zij weten wat de risico’s van hun vak zijn en hoe zij daarop moeten reageren in onverwachte situaties. De instructeurs van Verkeersschool Trilling zijn te vergelijken met beroepschauffeurs die weten hoe zijn hun vak en praktijkervaringen moeten overdragen. Die er een eer in stellen om chauffeurs op te leiden die veilig en sociaal rijden tot hun beroep hebben gemaakt. Klik hier voor het antwoord op de vraag over het verkeerslicht.

Wat heeft Verkeersschool Trilling te bieden?

Wij werken alleen maar met goed opgeleide en gemotiveerde rijinstructeurs en -instructrices die weten wat het is om beroepshalve aan het huidige verkeer deel te nemen. Met een grote verantwoordelijkheid voor mensen, vracht en een dure vrachtwagen, bus of touringcar. Onze rijopleiding garandeert maximale vakbekwaamheid en hoge kwaliteit. Elke rijopleiding is bij ons maatwerk. Voor de deelnemers die beroepschauffeur willen worden. Voor bedrijven en organisaties die specifieke wensen hebben voor het trainen en opleiden van hun chauffeurs. Of die moeten voldoen aan de verplichtingen tot bijscholing. Welk opleidingspakket u ook kiest, onze prijs is altijd redelijk. Klik hier voor onze rijopleidingen, nascholing en logistieke opleidingen.

Bezoek ons opleidingscentrum in Amsterdam

Ons nieuwe opleidingscentrum is uniek in Amsterdam. Op één locatie beschikken we over alle voorzieningen die nodig zijn om onze klanten een perfecte rijopleiding te bieden. Dichtbij de snelweg A10 en dus makkelijk te bereiken. We hebben een ruim pand met verschillende lokalen voor theorie- en praktijkopleidingen en het afnemen van examens. Ons besloten oefenterrein is bij uitstek geschikt het afnemen van de toets besloten terrein en de praktische toets (Code 95) voor bus- en vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast hebben we een speciale loods, waarin we onze logistieke opleidingen verzorgen. Eén plek voor veel verschillende rijopleidingen, nascholing of logistieke opleidingen. De moeite om er een keer te komen kijken: Verkeersschool Trilling, Deccaweg 21 in Amsterdam.

Klik hier voor onze contactgegevens.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »