VCA Basis (U5)

VCA Basis - 1 daagse

De 1-daagse VCA basiscursus is een intensieve lesdag waarin alle onderwerpen worden behandeld. Het examen vindt plaats direct aansluitend aan de cursusdag. Bij ons slaagt meer dan 95% de eerste keer voor het examen! Deze cursus kan ook voor 7 uur code95 meetellen.

VCA Basis - 2 daagse

Tijdens de 2-daagse VCA cursus wordt precies hetzelfde behandeld als bij de eendaagse cursus. Echter ligt het tempo lager en is er meer ruimte voor het maken van oefenexamens. Deze cursus kan bovendien voor 14 uur code95 meetellen en is dus interessant voor beroepschauffeurs.

Combinatiepakket Heftruck & VCA

Veel heftruckchauffeur moeten ook in het bezit zijn van een VCA diploma. Bij ons haal je je veiligheidscertificaat vorkheftruck en je VCA diploma met korting.

Meer informatie over VCA Basis

De Arbowet verplicht werkgevers voldoende voorlichting en opleidingen te geven aan medewerkers over de arbeidsomstandigheden en veiligheid. Ook opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat steeds vaker verplicht voor hun leveranciers. Veiligheid is natuurlijk geen zaak van de werkgever alleen. Met deze cursus kan ook de medewerker zelf iets doen aan de veiligheid op de werkplek.

De Arbowet verplicht werkgevers voldoende voorlichting en opleidingen te geven aan medewerkers over de arbeidsomstandigheden en veiligheid. Ook opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat steeds vaker verplicht voor hun leveranciers. Veiligheid is natuurlijk geen zaak van de werkgever alleen. Met deze cursus kan ook de medewerker zelf iets doen aan de veiligheid op de werkplek.

Inhoud
Tijdens de cursus leert men risico’s tijdens werkzaamheden te onderkennen en te beheersen om de veiligheid voor personen en omgeving te verhogen. De cursus is theoretisch van aard. Er wordt echter veel aandacht besteed aan de toepassing in de praktijk.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a:

 • Arbeidsomstandigheden wetgeving
 • Risico’s, preventie, hoe te handelen bij ongevallen
 • Gevaarlijke stoffen
 • Brand- en explosiegevaar
 • Werkvergunningen en werken in besloten ruimten
 • Gereedschapsmachines, gereedschappen, gevaren bij lassen en snijden
 • Hijsen en tillen, struikelen, uitglijden en verstappen
 • Werken op hoogte
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen

Cursusduur
De cursus omvat twee dagen of vier dagdelen.

Resultaat
Bij voldoende resultaat ontvangt men het certificaat Basisveiligheid VCA. De geldigheid van dit certificaat is 10 jaar. Na deze periode dient een herhalingscursus gevolgd te worden.

Deze training telt mee voor de code 95 nascholing voor 7 of 14 theorie uren.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

 • The directory or file specified does not exist on the Web server.
 • The URL contains a typographical error.
 • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

 • Create the content on the Web server.
 • Review the browser URL.
 • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »