Heftruckcertificaat: Heftruck opleiding in Amsterdam

Voor het behalen van je heftruckrijbewijs is Verkeersschool Trilling toonaangevend. Wij hebben als enige verkeersschool in Amsterdam een logistieke ruimte 750m2 voor de heftruckopleiding en een “eigen” verkeersoefenterrein van 2500 m². Hier kunnen alle Code 95 opleidingen worden verzorgd voor beroepschauffeurs. Ook daarom haal je je heftruckrijbewijs in Amsterdam bij Verkeersschool Trilling.

Maar dit “eigen” terrein wordt ook gebruikt voor de bijzondere verrichtingen voor onze motor en bromfiets opleidingen. Dit scheelt onnodige verspilling van kostbare lestijd om te zoeken naar een plek om deze oefeningen te kunnen doen.

Wat moet een heftruckcertificaat kosten?

Om veilig te kunnen werken met de heftruck is een heftruckrijbewijs vereist. Het heftruckrijbewijs is tegen lage kosten te behalen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam. Voor een heftruckcursus in Amsterdam voor de laagste kosten kom je naar Verkeersschool Trilling.

Elke opleiding die jij volgt bij Verkeersschool Trilling is maatwerk. Samen met jou bepalen wij wat voor jou de beste manier is om je heftruckrijbewijs te halen. Dit kan met losse lessen, een spoedopleiding of een pakket.

Wij hebben maar één doel…jij moet in 1x slagen!

Met ons kom je verder!

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »