Heftruckcertificaat: Heftruck opleiding in Amsterdam

Voor het behalen van je heftruckrijbewijs is Verkeersschool Trilling toonaangevend. Wij hebben als enige verkeersschool in Amsterdam een logistieke ruimte 750m2 voor de heftruckopleiding en een “eigen” verkeersoefenterrein van 2500 m². Hier kunnen alle Code 95 opleidingen worden verzorgd voor beroepschauffeurs. Ook daarom haal je je heftruckrijbewijs in Amsterdam bij Verkeersschool Trilling.

Maar dit “eigen” terrein wordt ook gebruikt voor de bijzondere verrichtingen voor onze motor en bromfiets opleidingen. Dit scheelt onnodige verspilling van kostbare lestijd om te zoeken naar een plek om deze oefeningen te kunnen doen.

Wat moet een heftruckcertificaat kosten?

Om veilig te kunnen werken met de heftruck is een heftruckrijbewijs vereist. Het heftruckrijbewijs is tegen lage kosten te behalen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam. Voor een heftruckcursus in Amsterdam voor de laagste kosten kom je naar Verkeersschool Trilling.

Elke opleiding die jij volgt bij Verkeersschool Trilling is maatwerk. Samen met jou bepalen wij wat voor jou de beste manier is om je heftruckrijbewijs te halen. Dit kan met losse lessen, een spoedopleiding of een pakket.

Wij hebben maar één doel…jij moet in 1x slagen!

Met ons kom je verder!

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews