Trekker Rijbewijs

Wanneer je een trekker rijbewijs wilt halen, dan haal je deze bij Verkeersschool Trilling. Wij zijn de enige in Amsterdam en omgeving met een eigen lescombinatie. Dit rijbewijs is verplicht voor iedereen die met een land- of bosbouwtrekker of een motorrijtuig met beperkte snelheid de openbare weg op wil. Er zijn echter wel uitzonderingen op deze regel. Mensen die in het bezit zijn van rijbewijs B en 17+ jaar oud zijn, hoeven het trekker rijbewijs niet apart nog te behalen. Ditzelfde geldt voor personen van 18+ met rijbewijs C. Heb je één van deze rijbewijzen voor 1 juli 2015 behaald? Dan wordt rijbewijs T automatisch bijgeschreven bij vernieuwing van je huidige rijbewijs.

Vanaf wanneer kun je het trekker rijbewijs gaan halen?

Personen die 16 jaar of ouder zijn kunnen het trekker rijbewijs halen. Vanaf de leeftijd 15,5 is er de mogelijkheid om het theorie-examen alvast af te leggen. Dit theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Een praktijkexamen duurt 85 minuten. Wanneer een persoon op examen mag, is afhankelijk van hoe snel deze persoon leert en in welke mate hij of zij alles onder de knie heeft. Je kunt eerst een proefles volgen, waarin we bespreken hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om in één keer te slagen. Dan weet je ook precies waar je aan toe bent. Wij bieden ook diverse particuliere en beroepsopleidingen aan.

logo2

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het behalen van een trekker rijbewijs? Wij geven je graag meer informatie over de lessen, het rijbewijs en onze tarieven. Je kunt vrijblijvend bellen naar 020-4470575.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews