Trekker Certificaat

Tot 1 juli 2015 was het voldoende om een trekker certificaat te behalen, maar nu is het verplicht om een speciaal rijbewijs T te behalen: daarvoor kom je dan naar Verkeersschool Trilling. Wij beschikken over een eigen verkeersoefencentrum en zijn de enige verkeersschool in Amsterdam en omgeving met een eigen lescombinatie. Deze is van het merk New Holland met een kiepwagen van Van Ginkel. Wilde je voor de 1 juli 2015 een tractor besturen, was het trekker certificaat voldoende. Nu is een rijbewijs verplicht en de verantwoordelijkheid hiervan is nu voor het CBR. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Trilling.

Een trekker rijbewijs in plaats van een certificaat

Tegenwoordig is het niet meer voldoende om een trekker certificaat te behalen. Je moet nu een rijbewijs T hebben om een tractor op de openbare weg te mogen besturen. Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om vanaf 16 jaar een praktijkexamen te nemen. Vanaf 15,5 jaar mag je al beginnen met de theorielessen. Er zijn echter enkele uitzonderingen voor de verplichting tot het behalen van een T rijbewijs. Ben je 18 jaar of ouder en heb je een C rijbewijs of ben je 17 jaar en ouder en heb je een B rijbewijs? Dan is het niet nodig om een apart T rijbewijs te behalen.

nieuws1

Proefles

Ben je benieuwd wat Verkeersschool Trilling voor je kan betekenen? Maak dan eens gebruik van een proefles. We zullen dan samen met jou bespreken hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om je examen in één keer te halen. Een trekker certificaat is niet meer mogelijk, maar we helpen je wel om een T rijbewijs te behalen! Voor vragen bel je naar 020-4470575.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »