Trekker Certificaat

Tot 1 juli 2015 was het voldoende om een trekker certificaat te behalen, maar nu is het verplicht om een speciaal rijbewijs T te behalen: daarvoor kom je dan naar Verkeersschool Trilling. Wij beschikken over een eigen verkeersoefencentrum en zijn de enige verkeersschool in Amsterdam en omgeving met een eigen lescombinatie. Deze is van het merk New Holland met een kiepwagen van Van Ginkel. Wilde je voor de 1 juli 2015 een tractor besturen, was het trekker certificaat voldoende. Nu is een rijbewijs verplicht en de verantwoordelijkheid hiervan is nu voor het CBR. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Trilling.

Een trekker rijbewijs in plaats van een certificaat

Tegenwoordig is het niet meer voldoende om een trekker certificaat te behalen. Je moet nu een rijbewijs T hebben om een tractor op de openbare weg te mogen besturen. Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om vanaf 16 jaar een praktijkexamen te nemen. Vanaf 15,5 jaar mag je al beginnen met de theorielessen. Er zijn echter enkele uitzonderingen voor de verplichting tot het behalen van een T rijbewijs. Ben je 18 jaar of ouder en heb je een C rijbewijs of ben je 17 jaar en ouder en heb je een B rijbewijs? Dan is het niet nodig om een apart T rijbewijs te behalen.

nieuws1

Proefles

Ben je benieuwd wat Verkeersschool Trilling voor je kan betekenen? Maak dan eens gebruik van een proefles. We zullen dan samen met jou bespreken hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om je examen in één keer te halen. Een trekker certificaat is niet meer mogelijk, maar we helpen je wel om een T rijbewijs te behalen! Voor vragen bel je naar 020-4470575.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews