Tractor Rijbewijs

Als je graag je tractor rijbewijs wilt behalen, dan volg je je lessen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam. Als enige in de omgeving beschikken we over een eigen lescombinatie. Wil je met een tractor de openbare weg op? Dan moet je in het bezit zijn van een T rijbewijs. De examens hiervoor vallen onder de verantwoordelijkheid van het CBR. Wij zorgen ervoor dat je er helemaal klaar voor bent om het examen succesvol af te leggen. Een tractor rijbewijs is verplicht voor iedereen die 16 jaar of ouder is en die een tractor op de openbare weg wil besturen. Vraag direct meer informatie op bij Verkeersschool Trilling!

Haal je tractor rijbewijs snel

Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om in korte tijd je tractor rijbewijs te behalen. We beginnen met een proefles om vast te stellen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om je examen in één keer te behalen. Je weet op deze manier precies waar je aan toe bent. Er zijn echter enkele vrijstellingen voor het T rijbewijs, waarbij het dus niet nodig is om je tractor rijbewijs te gaan halen. Dit geld voor alle personen van 17 jaar of ouder die beschikken over een B rijbewijs of personen van 18 jaar en ouder die beschikken over een C rijbewijs.

tractor

Vraag snel een proefles aan

Wil je graag weten hoe lang het zou duren om bij Verkeersschool Trilling een tractor rijbewijs te behalen? Bel dan eens naar 020-4470575 en vraag naar de mogelijkheden voor een proefles.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »