Tractor Rijbewijs

Als je graag je tractor rijbewijs wilt behalen, dan volg je je lessen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam. Als enige in de omgeving beschikken we over een eigen lescombinatie. Wil je met een tractor de openbare weg op? Dan moet je in het bezit zijn van een T rijbewijs. De examens hiervoor vallen onder de verantwoordelijkheid van het CBR. Wij zorgen ervoor dat je er helemaal klaar voor bent om het examen succesvol af te leggen. Een tractor rijbewijs is verplicht voor iedereen die 16 jaar of ouder is en die een tractor op de openbare weg wil besturen. Vraag direct meer informatie op bij Verkeersschool Trilling!

Haal je tractor rijbewijs snel

Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om in korte tijd je tractor rijbewijs te behalen. We beginnen met een proefles om vast te stellen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om je examen in één keer te behalen. Je weet op deze manier precies waar je aan toe bent. Er zijn echter enkele vrijstellingen voor het T rijbewijs, waarbij het dus niet nodig is om je tractor rijbewijs te gaan halen. Dit geld voor alle personen van 17 jaar of ouder die beschikken over een B rijbewijs of personen van 18 jaar en ouder die beschikken over een C rijbewijs.

tractor

Vraag snel een proefles aan

Wil je graag weten hoe lang het zou duren om bij Verkeersschool Trilling een tractor rijbewijs te behalen? Bel dan eens naar 020-4470575 en vraag naar de mogelijkheden voor een proefles.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews