Tractor Certificaat

Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om in korte tijd je tractor rijbewijs te behalen in plaats van een certificaat. Het bezit van een tractor certificaat was vóór 1 juli 2015 voldoende om de openbare weg met een tractor op te gaan. De regels zijn nu zo veranderd dat je een tractor rijbewijs (T rijbewijs) nodig hebt om dit te doen. Verkeersschool Trilling is de enige in de omgeving van Amsterdam met een eigen lescombinatie. Wij kunnen je voorbereiden voor het examen dat door het CBR wordt afgenomen, maar kunnen je ook helpen met het theorie-examen en de voorbereidende lessen. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Trilling.

Een tractor certificaat: een rijbewijs ter vervanging

Waar voorheen een tractor certificaat voldoende was om de openbare weg op te mogen, is nu een rijbewijs verplicht. Er zijn echter enkele vrijstellingen mogelijk. Deze gelden voor personen van 17 jaar en ouder met een B rijbewijs en voor personen van 18 jaar en ouder die in het bezit zijn van een C rijbewijs. Overigens zijn er enkele uitzonderingen. Voor gazonmaaiers en kleine straatvegers is geen tractor rijbewijs of certificaat nodig.

tractor

Vraag naar de tarieven

Benieuwd naar onze lessen? Vraag dan eens een proefles aan bij Verkeersschool Trilling. Als je ons belt via 020-4470575 dan geven we je graag meer informatie over onze tarieven en lessen.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews