Tractor Certificaat

Bij Verkeersschool Trilling is het mogelijk om in korte tijd je tractor rijbewijs te behalen in plaats van een certificaat. Het bezit van een tractor certificaat was vóór 1 juli 2015 voldoende om de openbare weg met een tractor op te gaan. De regels zijn nu zo veranderd dat je een tractor rijbewijs (T rijbewijs) nodig hebt om dit te doen. Verkeersschool Trilling is de enige in de omgeving van Amsterdam met een eigen lescombinatie. Wij kunnen je voorbereiden voor het examen dat door het CBR wordt afgenomen, maar kunnen je ook helpen met het theorie-examen en de voorbereidende lessen. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Trilling.

Een tractor certificaat: een rijbewijs ter vervanging

Waar voorheen een tractor certificaat voldoende was om de openbare weg op te mogen, is nu een rijbewijs verplicht. Er zijn echter enkele vrijstellingen mogelijk. Deze gelden voor personen van 17 jaar en ouder met een B rijbewijs en voor personen van 18 jaar en ouder die in het bezit zijn van een C rijbewijs. Overigens zijn er enkele uitzonderingen. Voor gazonmaaiers en kleine straatvegers is geen tractor rijbewijs of certificaat nodig.

tractor

Vraag naar de tarieven

Benieuwd naar onze lessen? Vraag dan eens een proefles aan bij Verkeersschool Trilling. Als je ons belt via 020-4470575 dan geven we je graag meer informatie over onze tarieven en lessen.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews.
IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   MapRequestHandler
Handler   PHP55_via_FastCGI
Error Code   0x80070002
Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneV/verkeersschooltrilling-nl/klantenvertellen/include/index.php
Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneV\verkeersschooltrilling-nl\klantenvertellen\include\index.php
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous

More Information:

This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

View more information »