Rijbewijs B – Autorijles personenauto in Amsterdam

Autorijlessen in Amsterdam volg je bij Verkeersschool Trilling

Vanaf 18 jaar kan iedereen die een auto wil besturen – eventueel beroepsmatig – rijlessen nemen en rijbewijs B halen. Vanaf november 2011 is het zelfs mogelijk om al eerder te beginnen met rijlessen. Eind 2011 is 2toDrive gestart, een experiment met begeleid rijden. Bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam kan iedereen vanaf 16 jaar theorie-examen doen en vanaf 17 jaar rijlessen volgen en het rijexamen afleggen. Na het behalen van het rijbewijs B mag de geslaagde onder begeleiding deelnemen aan het verkeer. Kijk op de website van 2todrive voor meer informatie, of bel Verkeersschool Trilling voor rijlessen in Amsterdam vanaf 16 jaar: 020-4470575.

Waarom autorijlessen nemen en rijbewijs B halen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam?

De drijfveer van Verkeersschool Trilling in Amsterdam is een bijdrage leveren aan het maximaliseren van de verkeersveiligheid. Hiervoor heeft iedere weggebruiker meer nodig dan alleen kennis van het voertuig en de verkeersregels. Wij creëren bewustwording en begrip van de totale verkeersdynamiek. Dit doen we met onze uiterst ervaren en bekwame rijinstructeurs en rijlessen met een persoonlijke aanpak. Met als effect: hoge slagingskans (bekijk ons slagingspercentage bij het CBR) en verhoging van rij- en werkplezier.

Bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam volg je rijlessen met een vaste instructeur en een vaste auto en zorgen we dat je goed voorbereid aan je rijlessen en rijexamen in Amsterdam begint! Bekijkhierons wagenpark. De opleiding voor het rijbewijs B bestaat uit een theorie en praktijkdeel en is flexibel samen te stellen. Voor meer informatie over rijbewijs B, rijlessen in Amsterdam of het aanvragen van een offerte belt u 020-4470575.

Bekijk hier onze actuele slagingspercentage.

Varianten rijbewijs B in Amsterdam

Personen in het bezit van rijbewijs B is het toegestaan om een personenauto die niet is ingericht voor het vervoer van meer dan 9 personen (inclusief bestuurder) en met een max. massa van niet meer dan 3.500 kg, te besturen. Met rijbewijs B is het ook toegestaan om een personenauto met aanhanger te besturen, mits de aanhangwagen totaal (massa leeg voertuig + laadvermogen) niet zwaarder is dan 750 kg. Wanneer de aanhangwagen wel zwaarder is dan 750 kg, mag de aanhangwagen inclusief laadvermogen niet zwaarder zijn dan de ledige massa van het trekkende voertuig. Daarbij mag de toegestane max. massa van de totale combinatie niet meer dan 3500 kg zijn. Voor het besturen van een personenauto met aanhangwagen met een max. massa van meer dan 750 kg is rijbewijs BE vereist. Ook voor het aanhangwagenrijbewijs (BE) kunt u rijlessen in Amsterdam volgen bij Verkeersschool Trilling.

Wilt u meer informatie over autorijles bij onze autorijschool in Amsterdam, over rijbewijs halen of een offerte aanvragen?

Bel Verkeersschool Trilling in Amsterdam: 020-4470575

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews