NIWO

Advance Groep, een onderdeel van Coöperatie Transportopleider (TPO) biedt NIWO opleidingen aan. Verkeersschool Trilling is een partner van TPO en biedt graag de kans om gebruik te maken van dit opleidingsaanbod. De opleiding NIWO leidt je op voor het diploma ‘Transport voor nationaal en internationaal transport van goederen op de weg’. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan als transportondernemer en voldoe je aan de vakbekwaamheidseis van de NIWO. De opleiding bestaat uit een aantal modules: Bedrijfsmanagement, Calculatie, Financieel management, Wegvervoergoederen 1, Wegvervoergoederen 2 en Personeelsmanagement.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een NIWO Ondernemersopleiding? Neem contact met ons op via 020 – 447 05 75 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We helpen je graag!

SOOB Subsidie
SOOB stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige- en toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet zij door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Om in aanmerking te komen voor SOOB subsidie dient je bedrijf aangesloten te zijn bij de cao voor het beroepsgoederenvervoer. Klik hier voor meer informatie over SOOB.

Voor de Ondernemersopleiding kunt u SOOB subsidie aanvragen. Dit kan oplopen tot een subsidie van € 1.450,00 voor de gehele opleiding.

Image
driver training daf certified
Federatie Autorijschool Managers
crkbo geregistreerde instelling
NKC Nederlandse Camper Club
Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer
Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Contact

Verkeersschool Trilling
Deccaweg 21
1042 AE Amsterdam

Tel. 020 – 447 05 75
Fax 020 – 447 05 74
e-mail: info@verkeersschooltrilling.nl

Openingstijden:
ma-vr van 08.00 - 17.00 uur
za 08.00 - 16.00 uur
zondag gesloten
CBR rijschool nummer 09 18 U8