Uitzending “Wist je dat” Verkeersschool Trilling gemist?

De uitzending van “Wist je dat?”gemist.

Geen probleem, want deze is nog te zien via de volgende link.
In deze uitzending aandacht voor de vrachtauto opleiding bij onze Verkeersschool.

Wist je dat de langste solo vrachtwagen op aarde 14,5 meter lang is, 7,6 meter hoog is en een laadvermogen heeft van 345.000kg? En wist je dat je brandstof bespaart door achter een vrachtwagen te rijden? Of wist je dat een chauffeur gemiddeld zo’n 15.000 keer toetert in zijn leven?

Kijk uit voor de dode hoek!

Het rijden of fietsen in de dode hoek van een vrachtauto is levensgevaarlijk! Jaarlijks zijn er veel dode hoek ongevallen met vrachtauto’s. De chauffeur kan jou echt niet altijd zien, ondanks zijn grote spiegels. Je kunt er zelf veel aan doen om dit niet te laten gebeuren. Dus hoe blijf je uit de dodehoek van een vrachtauto?
Zorg er altijd voor dat, indien je wandelt, fietst of met de auto rijd, jij de chauffeur in één van de buitenspiegels kunt zien. Je zit dan niet in de dode hoek en je weet dan zeker dat de chauffeur jou ook kan zien. Wel zo veilig!

Verkeersschool Trilling Amsterdam

Is dé partner voor een professionele chauffeursopleiding voor vrachtauto en autobus, maar ook voor elke andere rij opleiding ben je bij Verkeersschool Trilling aan het juiste adres. Er wordt vaak gesproken over het “rijbewijs halen” in tegenstelling tot elke andere opleiding, daar moet je iets “leren”. Om (beroeps)chauffeur te worden moet je gekwalificeerd zijn, een echte opleiding hebben genoten. Verkeersschool Trilling kan je daar bij helpen. Op hun locatie aan de Deccaweg 21 te Amsterdam vindt je alles wat nodig is om een rij of logistieke opleiding te volgen.

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 569 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews