Opleidingssubsidie met baangarantie

De vrachtwagensector SOOB (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer) is gebaat bij het opleidingen van gekwalificeerde chauffeurs. Hiervoor stelt zij subsidie beschikbaar om nieuwe chauffeurs op te leiden via doorstroom en zij-instroom. Alle informatie (voor werkgevers) is te vinden op de website van SOOB > Home - Soobsubsidiepunt  

Voordat de kandidaat aan de opleiding begint, wordt hij/zij getest. Alleen kandidaten met een positief testadvies komen voor subsidie in aanmerking. Een kandidaat die al een rijbewijs C + code95 heeft hoeft niet te worden getest.

Aanmelden kan op de website van sectorinstituut transport en logistiek 

De baangarantie gaat in binnen één maand na het afronden van de opleiding.

Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer

Samenwerken voor kwaliteitsgarantie!

Rijschool Trilling werkt samen met verschillende werkgevers en vakbedrijven. Samenwerken is elkaar versterken. Luisteren, meedenken en elkaar begrijpen zijn de sleutelwoorden. Het zorgt ervoor dat we professionele opleidingen kunnen bieden die een kwaliteitsgarantie hebben waar je ú tegen zegt.

Zo werd de samenwerking  tussen Truckland BV aan Rijschool Trilling bekroond met de aanschaf van twee mooie DAFs XF 450 FA. Kwaliteit in vrachtwagens, zodat jouw rijopleiding je ook meeneemt in de techniek van nu.

Onze instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen. 

DAF Driver Academy
driver training daf certified
Federatie Autorijschool Managers
crkbo geregistreerde instelling
NKC Nederlandse Camper Club
Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer
Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Contact

Verkeersschool Trilling
Deccaweg 21
1042 AE Amsterdam

Tel. 020 – 447 05 75
Fax 020 – 447 05 74
e-mail: info@verkeersschooltrilling.nl

Openingstijden:
ma-vr van 08.00 - 17.00 uur
za 08.00 - 16.00 uur
zondag gesloten
CBR rijschool nummer 09 18 U8