Beroepschauffeurs kiezen voor Rijschool Trilling

Trilling is dé professionele partner in opleidingen voor beroepschauffeurs. Rijschool Trilling verzorgt alle rijopleidingen voor ‘Grote Wielen’, van vrachtwagen met en zonder aanhangwagen tot campers, heftrucks en tractoren. Voor elke rijopleiding ben je bij Trilling aan het juiste adres, dus ook voor de ‘kleine wielen’, zoals je rijbewijs B voor de personenauto en A voor het motorrijbewijs.

Rijschool Trilling zorgt dat jij je rijbewijs haalt, door je een goede opleiding te geven. Rijden is een vak, onze opleidingen zorgen voor chauffeurs die op de weg horen. Bij rijschool Trilling aan de Deccaweg 21 in Amsterdam leer je meer dan alleen maar sturen en gasgeven. Wij leren je rijden met kennis én rijplezier.

Trilling beschikt over een eigen verkeersoefencentrum zodat er naast de snelweg en de stad ook op eigen terrein kan worden geoefend.

Trilling zorgt voor theoretische en praktische vakkennis en brengt je daarnaast alle kneepjes van het vak bij, die niet in de boeken staan. Weet jij bijvoorbeeld hoe je op afstand kunt zien welk verkeerslicht voor doorgaand verkeer is? Het zijn juist die kleine details die het werk van een (beroeps)chauffeur makkelijker maken.

Vakopleiding

Trilling is een erkende rijopleider (door de brancheorganisatie Sectorinstituut Transport en Logistiek). Wij zorgen voor een vakopleiding volgens de voorschriften van Code 95. Met onze aanpak zorgen we dat onze chauffeurs onder alle omstandigheden veilig en professioneel deelnemen aan het verkeer.

Chauffeurs die wij opleiden, kennen na hun opleiding hun (vracht)wagen of bus en de verkeersregels in binnen- en buitenland. Zij beheersen de grote wagens en alle vormen van techniek die daarin zijn toegepast. Zij zijn gewend zich aan te passen aan het verkeer. Zij kennen de risico’s van hun vak en weten hoe zij daarop moeten reageren in onverwachte situaties.

Opleiden is maatwerk

Onze opleiders zijn zelf beroepschauffeurs die weten hoe zijn hun vak en praktijkervaringen moeten overdragen. Zij leren je ook verantwoordelijkheid te nemen voor mensen, vracht en jouw dure vrachtwagen, bus of touringcar.

Elke rijopleiding is bij ons maatwerk. Of we nu een individuele chauffeur gaan opleiden of dat bedrijven/organisaties specifieke wensen hebben voor het trainen, bijscholen en opleiden van hun chauffeurs. Voor elke vraag en elk persoon en/of bedrijf hebben we een passend aanbod in ons opleidingspakket. En onze prijs is altijd redelijk.

Uniek Opleidingscentrum Amsterdam

Ons opleidingscentrum is uniek in Amsterdam. Op één locatie beschikken we over alle voorzieningen die nodig zijn om onze klanten een perfecte rijopleiding te bieden. Dichtbij de snelweg A10 en dus makkelijk te bereiken.

  • Ons ruime kantoorpand biedt voldoende lokalen voor theorie-opleidingen en het afnemen van examens.
  • Ons besloten oefenterrein van 2500m2 is bij uitstek geschikt voor het afnemen van de toets besloten terrein en de praktische toets (Code 95) voor bus- en vrachtwagenchauffeurs. Maar het terrein wordt ook gebruikt voor de jonge chauffeurs om hun proefles brommerrijbewijs te kunnen volgen.
  • Daarnaast hebben we een speciale loods, waarin we onze logistieke opleidingen verzorgen.

Eén plek voor alle rijopleidingen, nascholing of logistieke opleidingen. Kom een keer langs, pak een bak koffie en vraag naar de mogelijkheden: Verkeersschool Trilling, Deccaweg 21 in Amsterdam.

Klik hier voor onze contactgegevens.

driver training daf certified
Federatie Autorijschool Managers
crkbo geregistreerde instelling
NKC Nederlandse Camper Club
Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer
Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Contact

Verkeersschool Trilling
Deccaweg 21
1042 AE Amsterdam

Tel. 020 – 447 05 75
Fax 020 – 447 05 74
e-mail: info@verkeersschooltrilling.nl

Openingstijden:
ma-vr van 08.00 - 17.00 uur
za 08.00 - 16.00 uur
zondag gesloten
CBR rijschool nummer 09 18 U8