Trekker / Tractor Rijbewijs T

Rijschool Trilling heeft als enige in Amsterdam en omstreken een eigen lescombinatie, een New Holland met een van Ginkel kiepwagen, om chauffeurs (vanaf 16 jaar) te kunnen opleiden. Vanaf de leeftijd 15,5 is er de mogelijkheid om het theorie-examen alvast af te leggen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Iedereen die een trekker/tractor bestuurt moet in het bezit zijn van een T-rijbewijs. De examens voor dit rijbewijs vallen onder verantwoordelijkheid van het CBR.

Voor particulieren is het mogelijk om een Btw-vrijstelling te krijgen voor deze de opleiding. Informeer naar de tarieven en de subsidiemogelijkheden.

De opleiding bestaat uit 3 stappen:

  • De Intake / proefles van 2 uur
    Hier bepalen we hoeveel lessen jij nodig hebt. De instructeur bekijkt je startniveau en hoe snel je aanwijzingen oppakt.
  • Theorie
    Voor je je praktijkexamen mag aanvragen, moet je het theoriecertificaat halen. Dit kan met e-learning thuis. Maar als dat niet bij je past, bijvoorbeeld door dyslectie, dan zoeken we een oplossing op maat. Het theoriecertificaat is 1½ jaar geldig.
  • Praktijk

Je krijgt les in een nieuwe LBT met aanhanger; hierin leg je ook het examen af. Heb je alle vaardigheden goed onder de knie en laat je zien hoe je veilig en verantwoord met de trekker omgaat, dan vragen wij bij het CBR je praktijkexamen aan.

Veelgestelde vragen/FAQ

Kun je subsidie voor een T-rijbewijs krijgen?
  • €700 voor mbo-leerlingen uit de groen-, grond- en infrasector. Kijk voor meer informatie op de website GroenGrondInfra of vraag na bij je opleiding.
  • Max. €750 voor medewerkers uit de metaalsector. Dit geldt voor bedrijven die zijn aangesloten bij OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) en die een tegemoetkoming willen in de scholingskosten van hun medewerkers. Kijk hiervoor op de website van OOM.

Bekijk hier ons actuele slagingspercentage. --- Met ons kom je verder!
Nog vragen? Of wil je meteen beginnen? Bel 020 – 447 05 75 voor een intest of boek hier!

Image

Wil je meer informatie
of een offerte aanvragen?

BEL TRILLING
020 447 05 75

Image

CRKBO regeling

Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.
Voor meer informatie over deze regeling neem contact met ons op.

Het praktijkexamen voor het T-rijbewijs

driver training daf certified
Federatie Autorijschool Managers
crkbo geregistreerde instelling
NKC Nederlandse Camper Club
Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer
Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Contact

Verkeersschool Trilling
Deccaweg 21
1042 AE Amsterdam

Tel. 020 – 447 05 75
Fax 020 – 447 05 74
e-mail: info@verkeersschooltrilling.nl

Openingstijden:
ma-vr van 08.00 - 17.00 uur
za 08.00 - 16.00 uur
zondag gesloten
CBR rijschool nummer 09 18 U8