Rijbewijs D – Bus/Touringcar

Haal uw busrijbewijs D bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam

Voor wie is busrijbewijs D?

Het busrijbewijs D is voor personen vanaf 21 jaar in het bezit van rijbewijs B, die beroepsmatig een bus of touringcar willen gaan besturen.

Het rijden met een bus en het vervoeren van personen is een vak. Naast het veilig en comfortabel rijden moet je in het openbaar vervoer rijden volgens een dienstregeling moet je kennis hebben van routes en haltes. In het besloten busvervoer ben je naast chauffeur, gastheer en reisleider,moet je zorgen voor de afhandeling van bagage, moet je een uitgebreide kennis hebben van de vaak internationale routes en bezienswaardigheden onderweg.

Oefenen voor busrijbewijs op eigen locatie

Verkeersschool Trilling helpt jou graag bij het behalen van je busrijbewijs D in Amsterdam, maar helpt jou ook bij het leren berekenen van rij en rusttijden, het meevoeren van de juiste (internationale) documenten, het op de juiste wijze laden van de bagage en het monteren van sneeuwkettingen. Voor het uitvoeren van de praktijktoetsen voor de code 95 heeft verkeersschool Trilling als enige bus rijschool in Amsterdam de beschikking over een eigen oefenterrein van 2500m2 op eigen locatie.
Bekijk hier ons actuele slagingspercentage.

Met ons kom je verder!

Opleiding tot touringcarchauffeur met baangarantie!
Ga naar
ikwordgraag
touringcarchauffeur.nl

code95 Praktijkopleidingen

code95 Theorieopleidingen

Beroepsopleidingen

Particuliereopleidingen

Verkeersschool Trilling

8,8 van 10 gebaseerd op 714 reviews.

Verkeersschool Trilling

van 10 gebaseerd op reviews